Jurnal de derby

Stirea 1. Inmultirea cazurilor de patrundere a galeriei pe teren, precum si lipsa minima de preocupare a institutiilor abilitate in vederea stoparii acestui fenomen, au determinat reactii ferme in lumea fotbalului romanesc. Cu proverbiala „minte de pe urma” si inspirati de scandarea galeriei dinamoviste: „Dinamo suntem noi!”, se pare ca patronii celor doua echipe care se vor infrunta diseara in „unicul derby” au gasit solutia in cazul in care galeriile isi vor face iar de cap incercand sa intre pe teren. Lui Mario Bergonzi, arbitrul partidei, i s-a predat un curs intensiv, el asistand in curtea scolii la cateva meciuri in care echipele s-au format dupa metoda „facem alegere”. Astfel, la patrunderea galeriilor pe teren, el va intrerupe meciul, formand dupa principiul sus mentionat echipele, din suporterii celor doua formatii.

Stirea 2. Testul antidopping nu va mai fi facut la sfarsitul meciului, ci la intrarea in stadion, pe baza berilor baute pana atunci.

Stirea 3. Se pare ca intelegerea dintre patroni a rasuflat deja mult inaintea meciului. Sefii galeriei lui Dinamo au decis ca niciun ultras mai scund de 1.75 m să nu primească bilet la meci şi, de asemenea, au anunţat ca niciun fan nu poate veni pe stadionul rivalei însoţit de prietenă. Dinamo isi asigura astfel din start un avantaj semnificativ in teren, avantaj care va deveni insa nul la intoarcerea in „groapa” de acasa. Mai ales daca pe card nu se va regasi prima de victorie cu care prietenele sa se consoleze intr-o repriza de shopping la mall…

Stirea 4. Intrucat clubul din Ghencea a aflat deja despre tertipul galeriei dinamoviste, incearca sa contracareze avantajul acestora prin schimbarea partiala a regulamentului. Astfel, 5 dintre jucatorii ambelor echipe combatante nu vor mai fi alesi de catre arbitrul intalnirii dintre cei care intra pe gazon, ci dintre suporterii care trimit SMS-uri la gsptv sau posteaza pe blogurile gsp. Pentru ajungerea in timp util la stadion, acestora li se va pune la dispozitie un elicopter platit din banii Ministerului Tineretului si Sporturilor, caz anchetat si dezbatut apoi pe larg in gsp, in absenta fazelor litigioase sau spectaculoase din timpul meciului.

Atat pentru moment, ne reauzim la ora meciului.

Reclame

4 responses to “Jurnal de derby

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: